| संस्करण | 1.0.1 |
|---|---|
| प्रकाशक | NETsec |
| जारी मिति | २००९ अप्रिल १ |
| मिति थपियो | २०१० अप्रिल ७ |
| ओएस आवश्यकताहरू | Windows 2000/XP/2003/Vista |
| आवश्यकताहरु | .NET Framework 2.0 |
| कुल डाउनलोड | ४८ |
| मूल्य | $225 |
वर्णन
संगठन छोड्ने प्रयोगकर्ताहरूसँग डिलि company कम्पनी नीति अनुसार आर्काइभ प्रयोगकर्ताहरूले प्रयोगकर्ता जानकारी (एक्टिभ डाइरेक्टरी), होम डाइरेक्टरी र/वा एक्सचेन्ज मेलबक्सलाई अर्को डिस्कमा लग, प्रतिलिपि गर्न, कम्प्रेस गर्न र भण्डार गर्न सक्दछ र सक्कलीलाई मेटाउँछ। अन्य एडी सफाई सफ्टवेयरको तुलनामा आर्काइभ युजरहरूले सबै विवरणहरू लग गर्दछ ताकि तपाईं तपाईंको QA मा हुन सक्ने सबै प्रश्नहरूको उत्तर दिन सक्षम हुनुहुन्छ। उपयोगिता * तपाईंको कम्पनी छोडेका प्रयोगकर्ताहरूका लागि प्रयोगकर्ता जानकारी मेटाउनु उत्तम तरिका हो। सरल रूपमा वस्तु (यसको मेलबक्सको साथ) निस्क्रिय पार्ने धेरै अनावश्यक साइड इफेक्टहरू छन्। * तपाईको कम्पनीमा तपाईसँग कार्मिकमा धेरै परिवर्तन हुन सक्छ। त्यसकारण तपाईंको सबै खाताहरू नियमित रूपमा जाँच गर्नुपर्नेछ। * तपाईंले आफ्नो सक्रिय डाइरेक्टरी संरचना सफा गर्नु पर्दछ र अनस्यासेरी प्रयोगकर्ता वस्तुहरू हटाउनुहुन्छ। * प्रवास गर्नु अघि (अर्थात एक्सचेंज २०० to मा) तपाईं पुरानो र बेकार मेलबक्सहरू राख्न चाहनुहुन्न। तपाईं प्रयोगकर्ता वस्तुहरू उनीहरूको महत्त्वपूर्ण जानकारी (एडी गुणहरू, होम डाइरेक्टरी र मेलबक्स) को साथ कम्पनी नीति अनुसार हटाउन चाहनुहुन्छ। सुविधाहरू * गृह डाइरेक्टरी वा मेलबक्सलाई प्रतिलिपि गर्न र हटाउन पहुँच अनुमति स्वचालित रूपमा प्रदान गर्न सकिन्छ। * सबै सान्दर्भिक प्रयोगकर्ता जानकारीको अभिलेख राख्ने (सक्रिय निर्देशिका विशेषताहरू) * प्रयोगकर्ताहरूको घर डाइरेक्टरीको अभिलेख राख्ने * प्रयोगकर्ताहरूको मेलबक्सको अभिलेख राख्ने * रिमोट डिस्क वा डीभीडीमा सबै अभिलेख गरिएको डाटा संकुचित र भण्डार गर्नुहोस् * मेलबक्स, होम डाइरेक्टरी र प्रयोगकर्ता वस्तु स्थायी रूपमा AD बाट हटाउनुहोस्। * लिइएको कार्यहरूका लग विवरणहरू सारांश * अभिलेख प्रयोगकर्ताले सबै प्रशासकहरूलाई आवश्यक सुरक्षा प्रदान गर्दछ सक्रिय डाईरेक्टरी, एक्सचेन्ज र प्रयोगकर्ता डेटा को मर्मतका लागि जिम्मेवार। * प्रशासकले अब कम्पनी नीति अनुसार एडीबाट वस्तुहरू हटाउन सक्दछन् तपाईले आफ्नो भण्डारण र संरचना ओभरफ्लो गर्ने सयौं निष्क्रिय उपयोगकर्ताहरूको चरणमा पुग्नु अघि * सबै हटाइएको डाटा अभिलेख राखिएको छ र आवश्यक भएमा पुनर्स्थापना हुन सक्छ। सबै विवरणहरू लग गरिएको छ त्यसैले तपाईं तपाईंको कामलाई हेराइको लागि QA विभागलाई आमन्त्रित गर्न सक्नुहुन्छ।